Hold da op en weekend!

Så fik vi afsluttet sæsonen med hygge og spas. Vi starter ud lørdag med lidt bold, en gåtur, kamp mod pigerne og en god omgang vandkamp.

Efter aftensmaden laver drengene nogle kåringer, et meget sjovt intiativ. Vi trænere uddelte også en kåring, "årets udvikling". En spiller som har formået at genvinde gejsten til fodbold, og har givet sit allerbedste til kampe og træning. Samt har han stor betydning for sammenholdet og kommet i suverænt form... Han siger dog altid, " årh hvor spiller jeg en dårlig kamp" men levere altid en pragtfuld præstation... Mark Rigtrup velfortjent, endnu gang tillykke.Vi nærmer os aftenen der bliver spillet lidt bold og lidt fifa. Inden sengetid lytter vi lidt til noget gyser historie og andre sjove podcasts, tilsidst en god nat søvn. Søndag morgen, en god omgang morgenmad og spillermøde, hvor der bliver snakket om rigtig mange og gode ting.

I alt har det været en fantastisk weekend, mange tak for rigtig god ro og orden drenge, altid en fornøjelse med jer! Og tak til de fremmødte forældre i går og alle de pæne ord og gaver. Hvor har I nogle dejlige drenge, giv dem da lige et skulderklap.

Tak til U15 pigerne for en god kamp!

Tak til de spillere som skal på efterskole, held og lykke med det hele!

Vi ser frem til en ny sæson og ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Vamos SUB 88!!!

- Trænerteamet