PIGER ÅRGANG 2007, 2008, 2009  og 2010   

DRENGE ÅRGANG 2007, 2008, 2009 og 2010  

 

Som bekendt skulle SUB 88 havde været på udlandstur i 2020.

Vi håber på at corona situationen tillader, at vi kan komme af sted i uge 42 i 2021.

 

De seneste to gange er SUB 88-fodboldturene gået til Italien, for at deltage i VERONA CUP. Det har været en stor oplevelse for de unge, men også for de forældre, som har været med. Arrangør til denne tur er SportConcept, som har stor erfaring i tilrettelæggelse af internationale sportsarrangementer.

 

Vil man læse lidt om turen vi havde i 2018, kan det gøres via Facebook-gruppen

SUB 88 2018

 

Turen skal foregå i efterårsferien i uge 42 i 2021 (med afrejse lørdag d. 16. oktober og hjemkomst fredag d. 22. oktober), turen er for dem som spiller for SUB 88 i de nævnte årgange, det vil sige at hvis en årgang 06 spiller sammen med årgange 07 kan de også komme med.

Som udgangspunkt planlægges der på at tage til VERONA-CUP 2020 ved Gardasøen i Italien. Det er en turnering for både pige- og drengehold og kendt for en god organisation! Alle kampe spilles på græsbaner.

Det er naturligvis ikke gratis at rejse, - deltagerudgiften beløber sig pt. til ca. 2.995 kr./deltager. Inkl. i prisen er busturen, adgang til Gardaland, holdgebyr, indkvartering samt halvpension, når vi kommer til Italien.

Prisen bliver differentieret, hvis man ikke deltager i indtjening af penge. 

 

Vi håber at prisen kan komme længere ned ved forskellige tiltag, og forældre til de årgange som kan komme med på turen er velkomne til at arrangere noget eller skaffe sponsorer, som kan være med til at gøre turen billigere.

På turen i 2018, havde forældrene ved forskellige begivenheder tjent over 30.000,00 kr. til turen.

Efter spillelisten, er der ca. 60 spillere, der kan være med, men vi håber, at også mange forældre gerne vil med, således at vi kan fylde bussen op, og dermed kan gøre det billigere, der er dog kun plads til ca. 75 personer i bussen.

De pladser er primær øremærket til spillere, trænere og de voksne som har opgaver med forplejning og sikkerhed for børnene.

 

Når bussen er fyldt op  kan man dog stadig deltage i turen, ved at tilmelde sig på normal vis med den bemærkning, at man selv sørger for transporten, så er der faktisk ingen begrænsning.

Hvis der er rigtig mange, som tilmelder sig, vil vi undersøge om der kan køres i 2 busser.

 

Planlægningen er så småt startet, men inden vi lægger de store kræfter i vil vi gerne have en informations aften, hvor der bliver fortalt om den forrige tur og om hvordan vores tur i 2021 vil forløbe.

 

Pt. lever vi i en corona pandemi, så et stort emne på info aftenen vil være, hvordan i som forældre til børnene, forholder sig til at lade jeres børn komme af sted på turen.

 

Hvis der er forældre, som er forhindret i at deltage på mødet, bedes de tilkendegive på mail, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., om deres barn må tage afsted eller ej.

 

 

 

Informationsmøde om turen i 2021, er fastsat til mandag den 14 juni kl. 1900 i Skals hallen, det store mødelokale.

 

Vær opmærksom på at ændringer kan ske.

Hvis ændringerne kan de ses på hjemmesiden og Facebook.

 

Kontakt person til turen er

Knud Jørn Skov

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

tlf. 2679 4518