Sejr og nederlag til U 16

Onsdagen før Bededag det blev til en ny sejr for U 16 på 5-3 i en noget ujævn kamp. Først var vi foran 2-0 efter 8 min pludselig var vi bagud 3-2 midt i 2 halvleg. Før vi tilsidst scorede 3 mål. Tobias Sloth scorede 2 mål efter hjørne og så scorede Christian Malik i sidste min, så det blev til en 5-3 sejr. Anders Sørensen og Peter Lund havde scoret inden pausen. Dagens spiller blev Tobias.

Så gik den ikke længere i en forrygende kamp tabte U 16 sæsonens første kamp i lørdags da holdet blev besejret hjemme i topopgøret mod Lemvig med 6-4. Holdet startede stærkt med flere chancer som alle blev brændt, men kom da foran ved Anders Sørensen. Men så viste Lemvig sin klasse med deres 2 stærke angribere kom de pludselig på 3-1.
I anden halvlegs start lagde de et forrygende pres på, men vi overlevede presset og fik i stedet reduceret til 2-3 ved Anders Sørensen. Desværre blev det hurtigt 2-4, det stod der til 10 min før tid. Der fik Anders Sørensen igen scoret og 3 min før tid den fortjente udligning. Da Christian Malik hamrede bolden op i målhjørnet. Desværre måtte vi se Lemvig score også på et godt langskud til 5-4 1 min før tid, og de nåede også at udbygge til 6-4 i overtiden. En kamp som vi burde have haft uafgjort. Men begge hold skal have stor ære af kampen.
Dagens spiller blev Anders Sørensen efter stemme lighed med Malik. Har træneren afgjort dette.

Flemming Lund