u16 drengene jyske mestre 2014-2015

SUB88 U16 Drenge A

SUB 88 U 16 (Årgang 99) drengene gjorde det igen, blev JM for anden gang i indefodbold. Holdet blev også Mester i 2013.

 

Turneringen blev afviklet over 2 dage i Hadsund Hallerne. Og er bygget sådan at 8 hold møder alle mod alle. 4 kampe om lørdagen, her startede holdet med at tabe 4-3 til Tarm som er holdets onde ånd. Men så sluttede man flot af med 3 sejre. Bl.a. flot over sidste års Mester fra Fuglebakken Århus med 5-4. Resultaterne havde flasket så stillingen var helt sindssygt til søndagens 3 sidste kampe. De 4 første hold havde alle 9 points, og efterfulgt af St. Vorde med 6 points. De 4 øverste går videre til semifinalen.

 

Søndag morgen startede holdet mod netop St. Vorde og spillede 2-2, et resultat som gav tryghed og blev fulgt op af 2 yderligere sejre.

Det gav holdet en 2 plads på lidt dårligere målforskel end Tarm, og en semifinale opgør mod mestrene fra Fuglebakken Århus. Den anden semifinale var mesterene fra 12 Tarm mod Jetsmark. Så der var 3 tidligere mester i semifinalerne.

 

Jetsmark startede med at overraske ved at vinde 3-2 over Tarm. Og det var ligesom om det gav SUB 88 for alvor mod på det. Og efter en hård kamp blev Fuglebakken Århus dog sikkert besejret med 6-3, en kamp som SUB drengene førte hele kampen.

 

Finalen blev så mellem SUB 88 og Jetsmark. En kamp som SUB drengene fuldstændig styrede efter at Jetsmark havde udlignet til 1-1. Blev det helt store spil trukket frem og holdet vandt klart hele 6-2. Og spillerne Tobias Sloth, Benjamin Bech, Simon Andersen, Christian Mathiesen, Anders Sørensen, Peter Lund og træner Flemming Lund kunne juble over et nyt Jysk Mesterskab. Holdet var endda uden Simon Hermann der var på skiferie

Skrevet af Flemming Lund

Se flere billeder HER