U-12 pigernes kamp mod Ravnsbjerg IF 02/10-2018 på Borup Stadion

img_20181003_144027

Referat: U12 – piger: SUB 88 – Ravnsbjerg IF 1-1 (4-1)

 

3. min. 1-0. Alina

7. min. 1-1.

45. min. 2-1. Nicoline

54. min. 3-1. Ida Øe (Maiken)

58. min. 4-1. Nicoline (Silje)

 

Tirsdag aften skulle U12 pigerne fra SUB spille efterårssæsonens sidste kamp. Dette foregik på et noget koldt og forblæst Låstrup stadion. SUB pigerne skulle forsøge at afslutte sæsonen på en god måde, med en sejr over Ravnsbjerg IF, som pigerne i sidste indbyrdes kamp slog 4-2.

Der var under tiktakmødet (som det så fint bliver kaldt på holdet) fokus på at pigerne skulle være klar fra start, og hjælpe hinanden alle sammen. Der blev taget udgangspunkt i formationen 2-3-2, som pigerne i de seneste kampe med succes har brug. Nicoline og fra start målet, mens Freja og Frida udgjorde forsvarsteamet. Ida Øe, Ulla Maja og Silje var klar til at give den gas på midten og på kanterne, og til sidst var Ida T og Alina toppen af poppen, i angrebet. Tonse Tvillingerne Maiken og Sofie startede ude, men var klar til at komme ind og tonse på banen.

Pigerne var helt klar fra start, hvilket har været en stor udfordring gennem sæsonen. Paratheden udløste også et hurtigt mål, da Alina efter 3 minutters spil, opsnappede bolden fra en Ravnsbjergspiller på midtbanen, hvorefter det ellers bare var asti-asted mod målet, hvorefter hun roligt skød bolden i mål. En rigtig god start fra pigerne der viste glæde ved at spille fodbold, og lyst til at hjælpe hinanden på banen.

 

Efter ca. 7. minutters spil kom Ravnsbjerg dog noget ufortjent på måltavlen efter et hjørnespark, hvor SUB ikke helt kunne få dækket ordenligt op og få bolden væk fra farezonen.

Derefter mistede SUB lidt gejsten, som ellers holdt dem oppe, hvorefter kampen blev mere lige.

Efter ca. 20 min spil, skete det uheldige at Frida blev fældet og slog ryggen, hvilket gjorde at hun udgik af kampen. Dette slog pigerne lidt ud af fokus på trods af at Sofie kom ind og gjorde det godt i forsvaret. De sidste 10 minutters spil inden halvleg blev noget rodet, og kampen bølgede frem og tilbage. Både SUB, og især Alina og Ida T på toppen kom til mange gode chancer, hvor bare det sidste manglede, men også Ravnsbjerg kom til nogle fine chancer, som Nicoline og fosvaret dog fint fik afværget.

I pausen blev der sat fokus på at vi igen skulle finde den gejst og energi vi havde i starten af første halvleg, på trods af de småskader der begyndte at melde sig oven på en sæson med mange kampe på kort tid.

Alina, som gjorde det godt på toppen, kom i mål i stedet for Nicoline, der skulle ud og have varmen.

Efter pausen fandt pigerne igen samme energi og vilje til at hjælpe hinanden, men de havde lidt svært ved at holde deres pladser, hvilket gjorde at første halvdel af anden halvleg blev noget klumpet.

Organisationen kom, med ca. 20 minutters spil tilbage, på plads igen, og derefter gik det hurtigt, med at udspille Ravnsbjergs forsvar, som hjalp lidt til med for deres vedkommende lidt farlige afleveringer op gennem midten.

Efter ca. 45 minutters spil, landede et mislykket målspark fra Ravnsbjerg for fødderne af Nicoline, der effektivt sendte et flot langskud afsted som endte med et flot mål.

Da SUB igen kom foran, kom der for alvor gejst og vilje i øjnene ved samtlige SUB pigerne, og der blev kæmpet røven ud af bukserne de sidste 15 min.

Da der var 6. min tilbage af kampen kom SUB foran 3-1 efter hjørne taget af Ida Øe, som Maiken fint fik spillet tilbage til Ida der effektivt skød bolden i mål. Flot mål og flot sammenspil mellem de to.

Prikken over i’et kom allerede to minutter efter, hvor Silje flot spillede bolden til en helt fri Nicoline, der med en kvalificeret skud, kunne bringe SUB foran 4-1, som også blev slutcifrene.

Sejren var en rigtig holdsejr hvor alle bidrog med hvad de kunne, og dette skal pigerne have ros for. De viste at de alle havde lyst til at spille fodbold, og var til stede i kampen, og hele tiden klar til at hjælpe hinanden.

Alt i alt en god sæson, med overvejende rigtig fine resultater, og hvor pigerne hver især har udviklet sig positivt, men hvor de især som hold har udviklet sig, og vist stort potentiale til fremtiden.

Nu skal de gode takter tages videre indendørs, hvor en spændende sæson står for døren.

Træner

AK (Anna-Katrine Mikkelsen)