U-12 pigernes kamp mod Fursund IF d. 18/09-2018

Referat: U12 – piger Fursund IF – SUB 88  3-2 (2-1)

 

6. min. 1-0.

10.min. 1-1. Alina (Ida Øe)

24. min. 2-1.

34. min. 2-2. Ida Øe

51. min. 3-2.

 

Efter det grusomme nederlag SUB pigerne i sidste spillerunde fik, skulle de tirsdag forsøge at rejse sig, denne gang mod Fursund IF. Det blev dog også til et nederlag, dog et knebent et af slagsen. Resultatet spejler dog ikke helt kampen, idet SUB gennem det meste af spillet var målrettet, koncentrerede og formåede at producere et hav af chancer, nogle elementer som der var fokus på i oplægget og under opvarmningen.

 

Da spillet gik i gang, kunne man se et SUB hold der var klar og havde spillet fra start af. Med en ny formation 2-3-2, fremfor det tidligere 3-3-1, forsøgte SUB at skubbe spillet lidt længere op på banen, hvilket gjorde at de to forsvarsspillere Frida og Freja havde nemmere ved at hjælpe kanterne Ida Øe og Vibe samt midtbanekanonen Silje. Vi gjorde det dog svært for os selv da vi ikke helt var koncentrerede i vores afleveringer, hvilket prægede det meste af kampen.

Fursund spillede det meste af kampen på tå hylere, og bissede taklinger, men dette var også nemt med en forældredommer, der ikke dømte noget som helst og med en bold der var fladere, end selv den fladeste bold i boldskuret i Borup.

SUB spillerne forsøgte dog at spille fodbold på trods af de dårlige præmisser, og SUB pigerne havde også spillet, dog var det Fursund der kom foran først, efter at forsvaret blev afdriblet af den eneste spiller Fursund havde der virkelig kunne noget med en bold.

 

Efter 10 min. reducerede SUB til 1-1 efter en aflevering fra Ida Øe til Alina, som med et flot langskud til fjerneste stolpe, kunne sende bolden i mål.

SUB mistede derefter lidt teten i kampen, hvilket gjorde at Fursund fik en del chancer i en periode, dog var det chancer der alle blev reddet af Nicoline i målet, der havde nogle rigtig flotte redninger.

Derefter jagtede SUB pigerne en føring, men det var dog Fursund der igen kom foran, efter at SUB pigerne slet ikke var konsekvente nok i deres forsvarsspil.

 

Ved 2. halvlegs start var det SUB der igen havde spillet og fik skabt rigtig mange chancer, som SUB skulle have scoret på. Blandt andet havde Ida Øe rigtig mange løbe turer på kanten med indlæg som toppen af poppen, Ida T og Ulla Maja ikke havde helt held med at få sparket ind. De to angribere var dog dygtige til at presse og kæmpe sig til bolden, der førte til flere langskud fra både Silje og Nicoline, dog ingen af disse chancer blev omsat til mål.

10 min. inde i anden halvleg tog Ida Øe, sagen i egen hånd og driblede sig gennem et par modspillere på kanten, efterfulgt at et flot skud fra kanten af feltet. 2-2.

 

Herefter bølgede kampen meget frem og tilbage, og SUB spillerene havde svært ved at finde den tete de før havde, hvilket gjorde at Fursund efter 49. minutters spil endnu engang kunne tage føringen til slutresultatet 3-2.

 

Næste kamp er på lørdag hvor modstanderene er Skive IK.