U-12 pigernes kamp mod Skive på Borup Stadion d. 28/08-2018

img_4768

Referat: U12 – piger: SUB 88 – Skive IK. 6-0 (0-0)

 

1-0: Ida Øe (Alina)

2-0: Alina

3-0: Silje

4-0 Ida Øe

5-0 Ida Øe

6-0 Ida Øe

 

 

Dejligt fodboldvejr og en flot og nyklippet bane i Borup dannede tirsdag aften rammen for en kamp, hvor fight og vilje blev nøgleordene.

Dagen startede dog med at modstanderne fra Skive var forsinkede, hvilket gjorde at SUB- pigerne kunne opvarme i rigtig lang tid. Dette gik desværre lidt udover koncentrationen blandt pigerne.

Starten af kampen var meget jævnbyrdig, hvilket egentligt også var forventet mod de dygtige modstandere fra Skive. Koncentrationen blev dog genfundet og SUB begyndte at tage teten. SUB havde fra starten af kampen kun 1 udskifter, hvilket gjorde at spillere blev presset til det yderste, og endnu mere da Alina var nødt til at lade sig udskifte pga. støvler der skavede. Til SUB-Pigernes held, trænede U13/14 pigerne i Borup samme tid som kampen blev spillet. Dette resulterede i at Rebekka kort før pausen kom løbende som forstærkning til holdet. I pausen gjorde Julie fra U13 debut som målmand, hvilket hun gjorde med stor bravur. Hun erstattende den sikre Nicoline der skulle i marken for at brænde noget krudt af.

Efter en første halvleg hvor SUB-pigerne igennem de 30 min voksede med opgaven, og hvor man kunne se lovende takter, hvor især den nytilkomne Ida Thorsgaard viste hvor meget hun igennem de seneste træninger har udviklet sig teknisk. Der blev dog ingen mål scoret, men dette blev dog lavet om i anden halvleg. Da anden halvleg begyndte var det som om at SUB-pigerne havde fået fornyet energi og gejst, mens Skive begyndte at se trætte ud.

Kort inde i 2. halvleg havde Alina, med nye støvler, en af sine vanelige drible turer, hvor hun foran mål sendte bolden videre til en helt fri Ida Øe, der sikkert sendte bolden i mål til 1-0. Dette mål skulle vise sig at være et af mange, for lidt tid efter fightede Alina sig til et mål efter at Skive spillerne fumlede med bolden, uden helt at få bolden væk fra feltet.

Silje der i denne sæson har gjort comeback efter en knæskade, skulle da også vise at hendes teknik og langskud ikke har taget den store skade af pausen, idet hun efter en solotur sparkede bolden ind et par meter udenfor feltet.

Da Skive kom bagud 3-0 mistede de gejsten og dette gjorde at der kun kom nogle enkelte forsøg fra deres side. Forsøg som det stærkt spillende forsvar der i løbet af kampen bestod af Sofie, Maiken, Frida, Rebekka og Lærke, der alle bidrog med deres for at vi kunne holde nullet.

Skives gejst blev da ikke bedre da den teknisk dygtige og hurtige Ida Øe sluttede kampen af med et vaskeægte hattrick.

Målet til 4-0 blev scoret efter at Alinas skud blev skubbet væk af Skives målmand, hvorefter Ida var klar til at skyde bolden i netmaskerne.

5-0 målet kom kort efter hvor Ida Øe havde en solotur, som hun selv afsluttede på fornemmeste vis med et mål.

Til sidst blev 6-0 målet scoret efter et mindre drop fra Skives målmand efter at Ida skød fra kanten af feltet.

Overordnet set en rigtig god kamp af SUB-pigerne, der viser lovende takter på trods af at det er første sæson på 8-mands efter to sæsoner på 5-mands pga. mangel af spillere

Næste kamp spilles allerede torsdag d. 30. august mod Ravnsbjerg i Hald Ege.

Træner

AK (Anna-Katrine Mikkelsen)