U12 pigerne sejre igen

Kamp referat fra U12 pigerne SUB 88 mod BMK.

Opstillingen er.:
Julie på mål, forsvaret består af Laura, Sanne og Frederikke.

Midtbanen.: Victoria, Maria og Alissa og Marie Louise på angriberens plads..

På bænken er Merle og Ellen..

Kampen starter stille og roligt, måske for stille fra vores side og lige pludselig spiller deres midtbane en lang bold, hvor deres angriber er kommet bag vores forsvar og 0-1 til dem.

Det får vores spillere til at vågne lidt mere op og nu starter vores kamp..
Alissa får bolden lidt over midten og dribler udenom et par spiller og løber mod baglinjen og fra en meget spids vinkel banker hun bolden op i nettaget til 1-1.

Frederikke er så den næste på tavlen og det er ikke sidste gang hun er det, hun dribler et par modstandere og lægger bolden roligt i modstandernes net 2-1.

Så slipper vi speederen lidt igen og BMK får igen en angriber bag vores linie og med en lang bold fra deres midtbane, kan deres angriber skyde bolden i mål til 2-2.

Frederikke får bolden imellem feltet og midterlinjen og med et flot langskud hamrer hun bolden i mål til 3-2.

1 halvleg slutter 3-2..

I starten af anden halvleg er der lidt spil frem og tilbage og chancer i begge ender, og det ender med at Frederikke fuldender sit hattrick ved at drible imellem modstanderne og smide bolden i nettet til 4-2 og der går ikke længe før at hun får bolden igen og sætter fart nok på til at hendes oppasser ikke kan følge med hende og hun kan gøre det til 5-2.

Nede med en spiller, så får BMK lidt mere plads og de får bolden sparket rundt foran vores mål, for så til sidst at lande i vores net 5-3.

Så bliver vi fuldtallig igen også er det os der igen har chancerne til at scorer og da bolden til sidst, efter lidt klumpspil lander for fødderne af Marie Louise, så kan hun gøre det til 6-3.
(Hun havde fået at vide at hun nok skulle få chancen til at scorer 😁)

Så blev vi en mand mindre igen og de får bolden skudt op i vores ende op bolden kommer bag vores keeper efter at den har trillet rundt ved kanten af feltet.

De sidste par minutter er pigerne trætte og bruger tiden på at skyde bolden væk og havde Frederikke skudt lidt hårdere var bolden røget over til Ulbjerg Cafeteria....

Kampens resultat 6-4, flot sejr af vores piger, der kæmper over hele banen...