Velkommen til SUB 88

I 1988 blev tre foreninger Skals FF, Ulbjerg IF og Borup IF enige om, at indgå et samarbejde med deres ungdomsafdelinger og derudfra kommer navnet SUB 88. Formålet med samarbejdet var, og er stadigt, at kunne deltage med hold i ungdomsrækkerne, fra miniput til ynglinge, og endvidere at udvikle spillernes færdigheder inden for fodbold spillet.

SUB 88 skal være en aktiv samarbejdsklub, for de tre moderklubber, som er synlig i lokalsamfundet. Vi skal have et seriøst samarbejde med forældrene, således at arbejdet bliver udbytterigt for alle parter. Vi skal endvidere være det naturlige valg for områdets ungdom der ønsker at dyrke fodbold på en social, seriøs og sportslig måde.

Vi skal lytte til vores medlemmer, forældre, og ud fra deres ønsker og behov skal vi skabe en velfungerende samarbejdsklub. Dette gøres bl.a. ved at vi er bevidst om, hvad det er vi er gode til, samt hvad vi kan tilbyde, som de andre foreninger ikke kan. Vi ønsker, at være en klub for alle. Talenterne skal plejes og bredden styrkes.

Det er vigtigt at vi tager hensyn til det enkelte medlem, men det skal understreges at det er det enkelte medlem der skal tilpasse sig helheden. At spille fodbold i SUB 88 skal være et sted hvor medlemmerne, er glade for at komme, uanset deres fodboldmæssige kvaliteter. Vi skal tilbyde medlemmerne nogle muligheder, der fastholder dem i de tre moderklubber, her tænkes ikke kun før og efter træning/kamp, men også på sigt.

Træningen i alle rækkerne skal ske således at den enkelte spiller udvikler sig så meget som muligt. Det vil sige at der i træningen kan ske opdeling af afdelingen i mindre grupper således at der tages hensyn til den enkelte spillers fodboldmæssige niveau samt sværhedsgrad af opgaverne. Det er vigtigt at vi hele tiden stiller spillerne opgaver der udfordrer dem. Det er ligeledes vigtigt, at der tages hensyn til de sociale forhold i afdelingen, således at afdelingen fremstår som 1 afdeling og ikke 3 til 4 grupper.